AdobeStock_264296003.jpeg

LASERBEHANDLING

Våre laserbehandlinger med markedsledende Fotona-LASER.

Fotona SMOOTH - gynekologisk oppstramming med laser

Fotona 4D - ansiktsløft med laser

Fotona Smooth Eye - oppstramming av huden rundt øynene og panne

Fotona Liplase - leppebehandling med laser

Fotona hudoppstramming kropp - oppstramming av huden på hele kroppen

Fotona strekkmerker - behandling/redusering av strekkmerker

A Woman Laughing

Fotona SMOOTH

Behandler lettere inkontinens, oppstramming i underliv, gir økt fuktighet og har en foryngende effekt nedentil. Klarering fra gynekolog er påkrevd.

 

Fotona 4D

Benytter to bølgelengder fra Nd:YAG og Er:YAG lasere som leverer en total behandling av alle hudens fire lag i en og samme behandling.

Fotona Smooth Eye

Benytter to bølgelengder fra Nd:YAG og Er:YAG lasere som leverer en total behandling av alle hudens fire lag i en og samme behandling.

Fotona hudoppstramming kropp

Benytter to bølgelengder fra Nd:YAG og Er:YAG lasere som leverer en total behandling av alle hudens fire lag i en og samme behandling på lik linje med Smooth Eye men for hele kroppen.

 
 
 
 

Fotona strekkmerker

Reduksjon av strekkmerker både hos kvinner og menn. Per i dag finnes der ingen behandling som permanent fjerner strekkmerker, men ved bruk av Fotona laser blir synligheten redusert slik at de ikke lengre er sjenerende.

 

IPL & JAG LASER

 
 
AdobeStock_284775573.jpeg

Laser pigmenter

De fleste av oss har en eller annen form for pigmenter i huden. Det er flere behandlingsmetoder for ulike pigmenteringer, laserbehandling er et alternativ. Laserbehandlingen skjer ved at laserlyset sender ut et intenst pulserende lys som blir omgjort til varme i huden. Dette starter en prosess som gjør at pigmenter forsvinner. Flere behandlinger kan være nødvendig, dette er individuelt ut i fra hvilken type pigmenter og mengde.

gawe-pigmenter-føretter-00.png

Laser blodkar

Laseren kan fjerne både små og større blodkar, dette er en svært effektiv behandling av skjemmende blodkar. Laserstrålen fanger opp fargeforandringer i huden og i karene, og fjerner og oppløser fargen gradvis. Man trenger 2-6 behandlinger, avhengig av mengde og størrelse på karene.

gawe-blodkar-føretter-00.png

Hudfornying

Laseren sender ut et intenst pulserende lys (ipl) som blir omgjort til varme i huden. Dette fører videre til at det starter en prosess i huden som nydanner bindevevsfibre, elastiske fibre, kollagen og elastin. Huden får dermed en oppstramming, fine linjer og porer reduseres, samt at huden får en fin glød. Flere behandlinger anbefales.

gawe-hudfornying-føretter-00.png

Hårfjerning

Vi kan hjelpe deg med å fjerne uønsket hårvekst på en effektiv, trygg og permanent måte. Laseren leder varme og lys ned i hårsekken, slik at den ødelegges permanent. Hårene har livssyklus på tre faser, den ene er vekstfasen, det er kun da hårene er tilgjengelig for behandling.

På grunn av at hårene er i vekstfase på ulike tidspunkt er det nødvendig med flere behandlinger for å oppnå best mulig resultat.

 

Hovedregelen er at hårene må være mørkere enn huden for å kunne fjernes med laser. Når du kommer til behandling kan du barbere bort hårene på det aktuelle området 1-2 dager før. Voksing og napping må ikke være gjort den siste måneden før behandling. Du skal unngå soling i 4 uker før og etter behandling, dette for å unngå pigmentforandring i huden. Det samme gjelder bruk av solarium og selvbruningskrem.

 

Dersom du er i solen i denne perioden, bruk solfaktor 50. Det kan forekomme litt rødhet i huden de første timene etter behandling.

2-3 uker etter behandling blir de døde hårene utstøtt fra hårsekkene.

Gawe-hårfjerning-føretter-00.png
 
 
 

Behandlingen utføres av erfaren sykepleier.

Gratis og uforpliktende konsultasjon

hos oss i Gawe.