top of page
AdobeStock_264296003.jpeg

LASERBEHANDLING

Våre laserbehandlinger med markedsledende Fotona-LASER.

Fotona SMOOTH - gynekologisk oppstramming med laser

Fotona 4D - ansiktsløft med laser

Fotona Smooth Eye - oppstramming av huden rundt øynene og panne

Fotona Liplase - leppebehandling med laser

Fotona hudoppstramming kropp - oppstramming av huden på hele kroppen

Fotona strekkmerker - behandling/redusering av strekkmerker

A Woman Laughing

Fotona SMOOTH

Behandler lettere inkontinens, oppstramming i underliv, gir økt fuktighet og har en foryngende effekt nedentil. Klarering fra gynekolog er påkrevd.

Fotona

Fotona 4D

Benytter to bølgelengder fra Nd:YAG og Er:YAG lasere som leverer en total behandling av alle hudens fire lag i en og samme behandling.

Fotona Smooth Eye

Benytter to bølgelengder fra Nd:YAG og Er:YAG lasere som leverer en total behandling av alle hudens fire lag i en og samme behandling.

Fotona hudoppstramming kropp

Benytter to bølgelengder fra Nd:YAG og Er:YAG lasere som leverer en total behandling av alle hudens fire lag i en og samme behandling på lik linje med Smooth Eye men for hele kroppen.

fotona smooth
fotona 4d
fotona smooth eye
fotona hudoppstramming

Fotona strekkmerker

Reduksjon av strekkmerker både hos kvinner og menn. Per i dag finnes der ingen behandling som permanent fjerner strekkmerker, men ved bruk av Fotona laser blir synligheten redusert slik at de ikke lengre er sjenerende.

fotona strekkmerker

IPL & JAG LASER

ipl og jag laser
IPL og jag meny
AdobeStock_284775573.jpeg

Laser pigmenter

De fleste av oss har en eller annen form for pigmenter i huden. Det er flere behandlingsmetoder for ulike pigmenteringer, laserbehandling er et alternativ. Laserbehandlingen skjer ved at laserlyset sender ut et intenst pulserende lys som blir omgjort til varme i huden. Dette starter en prosess som gjør at pigmenter forsvinner. Flere behandlinger kan være nødvendig, dette er individuelt ut i fra hvilken type pigmenter og mengde.

gawe-pigmenter-føretter-00.png

Laser blodkar

Laseren kan fjerne både små og større blodkar, dette er en svært effektiv behandling av skjemmende blodkar. Laserstrålen fanger opp fargeforandringer i huden og i karene, og fjerner og oppløser fargen gradvis. Man trenger 2-6 behandlinger, avhengig av mengde og størrelse på karene.

gawe-blodkar-føretter-00.png

Hudfornying

Laseren sender ut et intenst pulserende lys (ipl) som blir omgjort til varme i huden. Dette fører videre til at det starter en prosess i huden som nydanner bindevevsfibre, elastiske fibre, kollagen og elastin. Huden får dermed en oppstramming, fine linjer og porer reduseres, samt at huden får en fin glød. Flere behandlinger anbefales.

gawe-hudfornying-føretter-00.png

Hårfjerning

Vi kan hjelpe deg med å fjerne uønsket hårvekst på en effektiv, trygg og permanent måte. Laseren leder varme og lys ned i hårsekken, slik at den ødelegges permanent. Hårene har livssyklus på tre faser, den ene er vekstfasen, det er kun da hårene er tilgjengelig for behandling.

På grunn av at hårene er i vekstfase på ulike tidspunkt er det nødvendig med flere behandlinger for å oppnå best mulig resultat.

 

Hovedregelen er at hårene må være mørkere enn huden for å kunne fjernes med laser. Når du kommer til behandling kan du barbere bort hårene på det aktuelle området 1-2 dager før. Voksing og napping må ikke være gjort den siste måneden før behandling. Du skal unngå soling i 4 uker før og etter behandling, dette for å unngå pigmentforandring i huden. Det samme gjelder bruk av solarium og selvbruningskrem.

 

Dersom du er i solen i denne perioden, bruk solfaktor 50. Det kan forekomme litt rødhet i huden de første timene etter behandling.

2-3 uker etter behandling blir de døde hårene utstøtt fra hårsekkene.

Gawe-hårfjerning-føretter-00.png
hårfjerning
blodkar
hudfornying

Behandlingen utføres av erfaren sykepleier.

Gratis og uforpliktende konsultasjon

hos oss i Gawe.

bottom of page