top of page
qYFLyXOI.jpeg

Et kremprogram

som passer for alle.

thumbnail.jpeg

ZO Skin Health.

Dr. Zein Obagi er forsker, vitenskapsmann, hudlege og anses som en av verdens fremste eksperter for hudhelse. For mer enn 30 år siden etablerte Dr.Zein Obagi konseptet “hudhelse” og utviklet samtidlig behandlinger og kremprogrammer som bidro til å skape sunn hud.

 

Fra 30 års alderen går cellefornyelsen saktere og huden  eldes – noe som forårsaker fine linjer og rynker, slapp hud, mørke flekker og mer ujevn hudtone. For å “vekke” cellene slik at de igjen kan fungere normalt, kreves store mengder aktive ingredienser – som ren Retinol, avanserte peptider og virksomme antioksidanter. Vi skreddersyr kremprogram for din hud.

ZO innehar hudprogrammer som virker med det mål å nettopp “vekke” hudcellene. For Dr. Obagi er Retinol en nøkkelingrediens. Dette fordi Retinol er en eneste topiske ingrediensen som vitenskapelig bevist gir kaftige antialdringsfordeler.

 

Selv de fuktighetsbevarende kremene er tilsatt Retinol – slik at de ikke bare bevarer fuktigheten – de har også en stimulerende effekt. Produktene kan anvendes uavhengig av hudtilstand, alder, kjønn, og etnisitet.

 

ZO's definisjon av sunn hud:

myk – fuktig – fast – jevn hudtone

– motstandsdyktig – sykdomsfri

Kontakt oss på FB, tlf: 48 50 30 10 eller post@gawe.no
-Vi skreddersyr kremprogram for din hud.

Gratis og uforpliktende konsultasjon hos erfaren sykepleier.

bottom of page