top of page
Gawe bilder (Facebook Cover).png

Fyldigere lepper uten injeksjon

-Økt fuktighetsbalanse i leppene

-Stimulerer kollagenproduksjonen

-Stimulerer ny kollagensyntese

-Ingen rekonvalesenstid/nedetid

Hva er LipLase™?

LipLase™ stimulerer lepper ved å gi et fyldigere og strammere utseende, ved hjelp av laser. Dette utføres gjennom en
prosess hvor kollagen gjenoppbygges. LipLase™ forynger, fyller og definerer leppenes form.
 
Dette er en ikke kirurgisk, inngrepsfri behandling på både innsiden av munnen og på leppene. Med små laserimpulser varmer man opp huden fra innsiden og utsiden, som setter i gang gjennoppbygging av vev.
Det blir ikke benyttet noen form for injeksjoner, slik at man
kan fortsette sine daglige rutiner rett etter behandling.

Hvordan fungerer LipLase™?

Med alderen mister man spenst og vitalitet i hud, også i lepper. For å motvirke dette benytter LipLase™ laser for å varme opp de dype lagene av huden og stimulerer da kollagen produksjon, som igjen øker spenst
og vitalitet.

Det er ikke bare leppene og huden rundt som behandles, men også innsiden av leppene for å bedre og stimulere kollagenet på begge
sider. Ved å fokusere på alle områdene i og rundt leppene, sikrer vi et fyldigere, glattere, strammere og mer ungdommelig utseende.

Gawe bilder (Facebook Cover)-3.png

Hva kan jeg forvente av LipLase™?

Etter behandling må du benytte lipbalm for å holde leppene fuktig. Du kan oppleve noe avskalling av hud på leppene, men dette vil avta i løpet av to dager. Det er ikke noen rekovalisens tid ved denne behandlingen, slik at du trygt kan ta på leppestift om ønskelig.

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

Vi anbefaler minimum 3-4 behandlinger i en serie, for best resultat.

Vi stimulerer din naturlige kollagenproduksjon, og man forebygger ytterligere tap av spenst og vitalitet. Ved å ta denne behandlingen jevnlig beholder man resultatet. Om du ønsker et mer fyldig og strammere smil uten smerter fra injeksjoner, da er LipLase™ behandlingen for deg.

bottom of page