top of page
pIHRFl10.jpeg

The power of nature

Green Peel® er medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100 % naturlige virkestoffer, uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. En real treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst til økt stryke, sunnhet og spenst.

Green Peel® bekjemper tidlig aldring og tap av spenst, og passer fra tidlig forebyggende aldring til behandling av dype rynker/linjer. Synlig bedring på uren hud, akne, arr, ujevn hudtone, pigmentering, solskadet, grå og gusten hud og store porer. Ideell for behandling av sensitiv hud med svært unike langtidsresultater med styrket hudbarriere.

100% Naturlig

Green Peel® inneholder KUN rene planter og urter, blant annet Aloe Vera, Blæretang, Spirulina.

Mange blir overrasket over at en så effektiv peeling kan være helt naturlig. Gjennom den unike sammensetningen av urter, behandles huden med høykonsentrerte næringsstoffer, beroligende/helende/regnereende virkning, samtidig som urtene er svært rensende og stimulerende.

En behandling - 3 styrker:

Green Peel® finnes i tre styrker etter behov og hudtype. Den letteste Fresh Up eller Express utgaven «Quick Fix» er en populær partypeel som i tillegg setter i gang prosesser som bremser aldring og styrker sensitiv hud. Den mellomste, Green Peel® Energy, er en dyptvirkende antirynke med gode resultater på konkrete problem, mens den dypeste Green Peel® Classic gir fullstendig hudfornyelse på 5 dager.

De letteste Green Peel® behandlingene er ideell som forberedelse til den dypeste. 

dEDU7-sU.jpeg

Hvem passer Green peel for?

Green Peel® er en behandling som individuelt tilpasses etter hudens behov.

Den passer for alle aldersgrupper, fra de helt unge med hudproblem som for eksempel akne til de godt voksne som ønsker en naturlig behandling. 

Hva passer Green peel for?

Green Peel® er kraftig vevsoppstrammende og bekjemper tidlig aldring og tap av spenst.

  • Uren hud

  • Akne

  • Arr

  • Ujevn hudtone

  • Pigmenter

  • Solskadet hud

  • Store porer

  • Grå & gusten hud

bottom of page