top of page
Woman in Underwear

Samarbeid mellom Gawe Hudklinikk og Novelaklinikken

Vi i Gawe Hudklinikk er stolte av å kunne tilby våre kunder Smartlipo gjennom vårt samarbeid med Novelaklinikken. Ca. én gang i måneden har vi gleden av å være vertskap for eksperter fra Novelaklinikken, som utfører Smartlipo-behandlinger her i våre lokaler. Dette samarbeidet betyr at du som kunde kan nyte godt av to ledende klinikkers ekspertise under ett tak.

Det er viktig for oss å presisere at mens Novelaklinikken spesialiserer seg på Smartlipo-behandlinger, er dette ikke en tjeneste som Gawe Medisinske tilbyr direkte. Vår rolle er å sørge for at du mottar den beste opplevelsen og omsorgen i komfortable omgivelser mens du benytter deg av denne spesialiserte tjenesten fra Novelaklinikken.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Gawe Hudklinikk, hvor vi sammen med Novelaklinikken setter ditt velvære i sentrum.

Permanent fettfjerning med Smartlipo.

Innen permanent fettfjerning er laser-lipolyse det nyeste gjennombruddet. Teknikken er godt dokumentert, skånsom og stadig mer populær i USA, England, Italia, Tyskland, Sverige og nå også i Norge. Dette er en vitenskapelig utviklet teknikk for fettfjerning, som maksimerer effekten og minimerer bivirkningene man får ved tradisjonell fettsuging. I tillegg strammes huden opp.

Den første Smartlipo laseren i Norge kom til Novela klinikken i Kristiansand i 2009. I Oslo startet behandlingstilbudet i 2011 og siden da er over 1500 kunder behandlet på forskjellige klinikker. Egne erfaringer og solid medisinsk dokumentasjon viser gode resultater og mindre ubehag ved Smartlipo enn tradisjonell fettsuging. Novelas behandlingsmetode gir bedre resultat fordi den også strammer opp huden. Laseren sørger også for at blir effekten blir jevnere og plagene mindre etter behandlingen.

logo_0.png

Vil du bli behandlet av en kirurg?

Vi setter pasienttilfredshet, kvalitet og ekspertise i første rekke. Vår Smartlipolege er derfor spesialist i kirurgi med over 15 års erfaring fra sentrale norske sykehus. Behandlingen hos oss er derfor også sikret å være organisert ihht. etablerte kirurgiske prinsipper og krav. Ikke alle Smartlipolegene i Norge er utdannet kirurger.

Fordeler

• Smartlipo er mer skånsomt enn tradisjonell fettsuging

• Minimalt med blødning

• Hudoppstrammende effekt

• Andre vevsstrukturer skades ikke

• Svært liten risiko for komplikasjoner

• Svært lite snitt i huden (1-2 mm)

• Kun lokalbedøvelse – INGEN NARKOSE

• Lite smerter – sjelden nødvendig med annet enn Paracet

• Du er raskt på bena igjen og kan normalt gå på jobb neste dag

List of references

Dr. Nikolai Paus Grova., Surgeon, expert in laser surgery, Novela Klinikken - Skøyen, Oslo, Smartlipo, accessed 30 April 2019, <https://www.novelaklinikken.no/behandlinger-figur-smartlipo/permanent-fettfjerning-med-smartlipo-1.htm>

Hva skjer egentlig?

1.  Fettcellene forsvinner

Laserenergien ødelegger fettcellene ved at cellemembranen brytes ned på en måte som er ufarlig for de øvrige cellene i kroppen. Fettet innenfor cellemembranen er flytende, og kan deretter skånsomt suges ut. Immunforsvaret vil på naturlig måte fjerne gjenværende skaddede fettceller over de neste 6-8 ukene.

 

Fra dag til dag og fra uke til uke vil du se du blir gradvis mindre. Under prosessen med fettfjerningen har man økt fettforbrenning. Det kan man dra nytte av dersom man ønsker å minske fett også andre steder på kroppen.  Da kan behandlingen fungere som en “kick-start” på økt forbrenning av kroppens overflødige fettansamlinger. Det er motiverende når det man gjør faktisk har effekt!

2. De små blodkarene i fettet koaguleres (“tettes”)

Laseren varmer opp de små blodkarene som ligger i fettvevet. Skulle noen av disse bli skadet under operasjonen, vil de dermed være “tette”. Derfor får man mindre blødninger, blåmerker, hevelser eller ømhet etter denne type operasjon enn ved tradisjonell fettfjerning.

3. Huden strammes opp

Laseren varmer også opp huden fra innsiden, der bindevevet befinner seg. Huden stimuleres dermed til å danne nytt og sterkere kollagen, og resultatet blir at huden blir strammere.

bottom of page