top of page
Copy of Khaki and Cream Simple Minimalist Abstract Waxing Treatment Instagram Post (1080 ×

Skinpen/microneedling

– Arr

– Strekkmerker
– Rynker/linjer
– Ujevn hudstruktur
– Store porer
– Slapp hud
– Aldrende hud
– Forebygger aldring

Skinpen er en kollagenstimulerende behandling. Vi har alle kollagent vev i huden, men dessverre avtar denne produksjonen mer og mer dess eldre vi blir. Huden blir slappere, mer gusten og grå, og linjer/rynker oppstår. Dette er en naturlig aldersbetinget prosess. Formålet med Skinpenbehandling er å stimulere huden til selv å produsere kollagen.

Skinpenbehandling er det samme som microneedling. Dette er en teknikk hvor små nåler penetrerer huden, for å lage skader. Hudens celler provoseres da til å produsere kollagen ved å simulere en “skade”. Når huden tror den er skadet vil den frigjøre veksthormoner, slik at kollagenproduksjonen settes i høygir, og huden fornyes.

Under behandlingen benytter vi også ulike typer serum som sluses ned i huden, dette styrker effekten og resultatet av selve behandlingen.

Hvor mange behandlinger trenger

man ved ulike hudtyper og hudproblemer?

4-6 behandlinger er normalt uansett problem, men ved dype arr og rynker trenger man flere behandlinger. Man kan forvente at huden blir strammere, at man får bedre hudstruktur, og en jevnere og friskere hudfarge. Porer blir mindre og linjer i huden blir mykere og mindre synlige.

 

Sluttresultatet avhenger av utgangspunkt og er individuelt. Resultatet avhenger blant annet av hva man gjør i tillegg, som for eksempel hvilke hjemmeprodukter man bruker. Man øker betraktelig effekten av aktive kremer i kombinasjon med Skinpen-behandling. Etter en behandling kan man oppleve varierende rødhet i huden i et par dager. Hvor rød man blir avhenger av hvor sterk/dyp behandling man tar.

 

Etter behandling legges det på en maske som booster huden med antioksidanter og vitaminer. Dette er inkludert i prisen.

Gratis og uforpliktende konsultasjon hos erfaren sykepleier.

gold texture.png
bottom of page