top of page

GAWE HUDKLINIKK

restylane.png

Gawe Medisinske Klinikk AS

er autorisert til å utføre Restylane behandlinger.

Sigrid Tomine Gabrielsen og Grethe Wergeland er begge sertifiserte spesialister og to av de mest erfarne i Norge på injeksjoner med Restylane.

Om oss

Gawe Hudklinikk holder seg kontinuerlig oppdatert på de nyeste og mest avanserte lasermaskinene på markedet. Vi etterstreber også å holde oss faglig oppdatert,

så her hos Gawe er du alltid i trygge hender.

Videre tilbyr vi medisinske og kosmetiske behandlinger og er sertifiserte spesialister i injeksjoner med Restylane filler. Vi tilbyr også laserbehandlinger mot sprengte blodkar, permanent hårfjerning, strekkmerker, fjerning av føflekker og hudutvekster, samt hudforyngende laserbehandlinger.

 

Videre tilbyr vi Lipomassasje, som er en bindevevsmassasje som er lymfedrenerende, og løser opp i stive muskler og ledd, samt reduserer cellulitter. Vi tilbyr også medisinsk hudpleie i form av kremer og peelinger.

odd.png

Odd Erik Enehaug

KLINIKKLEGE

Odd Erik har vært allmennlege i snart 30 år. Hans andre store interesse innen faget har alltid vært estetisk kirurgi / plastikkirurgi. Han er klinikkens ansvarlige lege og utfører klinikkens legeoppgaver.

Odd Erik holder seg alltid faglig oppdatert innenfor faget.

Klinikken innehar det mest avanserte utstyret innen laserkirurgi og tilbyr stadig nye behandlingsmuligheter.

Green and Brown Mental Health Instagram

Sigrid Tomine Gabrielsen

KOSMETISK SYKEPLEIER

Sigrid har bred og lang erfaring som sykepleier og har jobbet flere år som kosmetisk sykepleier og avdelingsleder på tilsvarende klinikk.

 

Hun er spesialist på injeksjoner med Restylane filler, som er den høyeste graden av kompetanse som kan oppnås. Sigrid brenner for faget og holder seg faglig oppdatert på de ulike behandlingene Gawe tilbyr.

Green and Brown Mental Health Instagram

Grethe Wergeland

KOSMETISK SYKEPLEIER

Grethe har bred og lang erfaring som sykepleier og kosmetisk sykepleier, og har vært avdelingsleder på tilsvarende klinikk over flere år.

 

Hun har i tillegg drevet med salg og opplæring i hud og laser for kosmetisk og medisinsk bransje. Grethe er spesialist på injeksjoner med Restylane filler. som er den høyeste graden av kompetanse som kan oppnås. Grethe brenner for faget og holder seg faglig oppdatert på behandlingene Gawe tilbyr.

bottom of page