top of page
hårtap.jpg
gold texture.png

UØNSKET HÅRTAP

Prp-behandling

Prp behandling mot hårtap bremser et begynnende hårtap og stimulerer hårsekkene til tettere hårvekst. Behandlingen passer både til menn og kvinner. Behandlingen er klinisk testet og dokumentert.

Ved behandlingen henter vi ut ditt eget blod fra armen din (som en vanlig blodprøve), deretter sentrifungerer vi dette for å hente ut hvite blodceller, vekstfaktorer og proteiner. Med dette stimulerer vi hårsekkene i hodebunnen. Ved å skille bort de røde blodcellene sitter vi igjen med en væske som er rik på blodplater, vekstfaktorer og protein. Denne væsken er helt naturlig og produseres av din egen kropp, og den er meget egnet for å stimulere kroppens celler, deriblant hårsekkcellene. 

Behandlingen kalles også stamcelleaktivering eller stamcellebehandling mot hårtap. Når vi da injisjerer ditt eget blodplasma i hodebunnen, stimuleres hårsekkene til tettere hårvekst. Metoden er sikker, effektiv, og helt naturlig. Behandlingen er lettere ubehagelig, men dette er raskt forbigående.

BEHANDLINGEN VIL:

-Stimulere til ny hårvekst og bremse hårtap

-Forsterke håret

-Forbedre hårkvalitet

 

For et optimalt resultat, så anbefaler vi at behandlingen utføres

3 ganger med ca. 4 ukers mellomrom. Deretter kan det med fordel

gjentas en til to ganger i året for å vedlikeholde resultatet.

Behandlingstid:  ca 30 minutter.

Du kan gjennoppta dine daglig aktivitet rett etter behandling.

Romantic Couple

Forberedelser til behandlingen:

Den siste uken før behandling bør du: unngå betennelsedempende medisiner som f.eks. Ibux. Du skal ikke bruke antikoagulerende medisiner  f.eks. Albyl E dagen før behandling.

Det er viktig at du kommer med nyvasket hår.

Etter behandling:

Lettere hodepine og svie fornemmelse er normalt. Du kan da evt bruke Paracet. Du bør ikke vaske håret samme dag, og ikke bruke hodeplagg det første døgnet.

Gratis og uforpliktende konsultasjon

hos oss i Gawe.

Behandlingen utføres av erfaren sykepleier.

bottom of page